“Διαδραστικές Ιστορίες”, διάλεξε ΕΣΥ το τέλος!

Αγαπητοί αναγνώστες των ιστοριών μας,

όταν ο William Shakespeare έγραφε το περίφημο ?to be or not to be? στον μονόλογο του θεατρικού του έργου Άμλετ, δεν φανταζόταν ότι η φράση  θα έμενε στους αιώνες. Αυτό που ήξερε ήταν ότι η ζωή είναι γεμάτη διλήμματα. Και αφού η λογοτεχνία εμπνέεται από τη ζωή ένα συχνό σημερινό  δίλημμα είναι το ?To click or not to click?.

Οι μαθητές μας έφτιαξαν τις ιστορίες τους με οδηγό αυτή τη φράση ?To click or not to click? σαν μικροί δημιουργοί με φρέσκιες ιδέες και μεράκι. Τώρα σαν σύγχρονοι λογοτέχνες με την βοήθεια της τεχνολογίας σας αφήνουν να μπείτε εσείς ως αναγνώστες στην ιστορία τους και να την συν-διαμορφώσετε. Να διαλέξετε εσείς το τέλος. Να μπείτε στο δίλημμα όπως οι ήρωες των ιστοριών μας, να κάνετε το δικό σας click, την δική σας επιλογή στο δίλημμα. 

 Πατήστε   ?To clickή  ?Not to click? και διαβάστε τη συνέχεια της ιστορίας!

Tο διαδραστικό παιχνίδι ανάμεσα στην/στον συγγραφέα και τον αναγνώστη/αναγνώστρια είναι μέρος της ομορφιάς της λογοτεχνίας. Αυτό το μοίρασμα ανάμεσα σε δημιουργό και  αναγνώστη πήρε παιγνιώδη μορφή με τη βοήθεια της τεχνολογίας.  Ελπίζουμε να απολαύσετε την ανάγνωση των ιστοριών των μαθητών μας όσο απόλαυσαν και οι ίδιοι τη συγγραφή τους.

Καλή απόλαυση ? [[Enjoy !]]

Αθηνά Χαραλαμπίδου                                   Μιχάλης Μουχλιανίτης

Καθηγήτρια Αγγλικών                                   Μαθηματικός-Πληροφορικός

Επιμέλεια Κειμένων                                      Τεχνική Επιμέλεια      

(Τα έργα των μαθητών έχουν δημοσιευθεί αλφαβητικά με βάση το επώνυμό τους)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...