Ευχαριστήρια Επιστολή προς ΤΙΤΑΝ

Το σχολείο μας ευχαριστεί θερμά το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για χορήγηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού στο σχολείο μας. Ήδη έχουμε παραλάβει δύο μεταχειρισμένους Η/Υ καθώς και ένα μεταχειρισμένο φωτοαντιγραφικό μηχάνημα, τα οποία και θέσαμε ήδη σε χρήση του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου μας.

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε, επίσης, να σας δηλώσουμε πόσο ωφέλιμη για τους/τις μαθητές/τριες και καθηγητές/τριες του σχολείου μας απέβη η συνεργασία μας μαζί σας:

α) με τη συμμετοχή μαθητών/τριών στα σεμινάρια 3D Printing
β) με την επίσκεψη της Β΄ τάξης στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου
γ) με την παρακολούθηση του Προγράμματος «Ασφάλεια στο σπίτι» από όλες τις τάξεις
δ) με την παρακολούθηση σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών από καθηγητές/τριες του σχολείου μας.

Το σχολείο μας είναι ένα σχολείο ανοικτό προς την κοινωνία, και ιδιαιτέρως την τοπική, επιδιώκοντας να βελτιώνει ολοένα και περισσότερο το επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης και καλλιέργειας των μαθητών/τριών του.

Ευχαριστούμε δε και τον Σύλλογο των Γονέων και Κηδεμόνων, και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ. Τουμπόγλου Δημήτριο, για τη δική του συμβουλή στην πραγματοποίηση των παραπάνω. Τέλος, ευχαριστούμε και την κα. Κολοβού Ζ. για την πολύ καλή συνεργασία μας μαζί της.

Ευχόμαστε και ευελπιστούμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και σε επίπεδο βελτίωσης της υλικοτεχνικής υποδομής του σχολείου μας και σε επίπεδο εκπαίδευσης των μαθητών/τριών, των καθηγητών/τριών αλλά και των γονέων του σχολείου μας.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΤΣΙΟΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...