Ενισχυτική Σχ.έτους 2017-18

Πρόγραμμα Ενισχυτικής

Αγαπητοί γονείς,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ενισχυτική διδασκαλία έχει αρχίσει να λειτουργεί στο σχολείο μας από τις 14 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τις υπεύθυνες δηλώσεις που έχετε υπογράψει, κάθε μαθητής/τρια έχει ενταχθεί στα τμήματα των μαθημάτων που δήλωσε.
Έχουν προσληφθεί όλοι οι αντίστοιχοι καθηγητές και έχει γίνει το τελικό πρόγραμμα, το οποίο μπορείτε να δείτε τόσο στην ιστοσελίδα του σχολείου μας (http://gym-n-
efkarp.thess.sch.gr) όσο και στο Facebook του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (…..).
Σας επισημαίνουμε ότι η φοίτηση των μαθητών/τριών θα πρέπει να είναι τακτική (με δυνατότητα λογικού αριθμού απουσιών). Η επί σειρά εβδομάδων απουσία τους, αφενός συνεπάγεται την απώλεια του δικαιώματος να παρακολουθούν το μάθημα, αφετέρου δημιουργεί τον κίνδυνο κατάργησης του τμήματος μέσα στο τρέχον σχολικό έτος.
Ως σχολείο – και με τη συμβολή του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων- κάναμε μια πετυχημένη προσπάθεια και καταφέραμε να λειτουργήσουν όλα τα τμήματα και μάλιστα στο χώρο του σχολείου μας για την βελτίωση της επίδοσης των παιδιών και μαθητών μας. Και όλα αυτά σε καιρούς δύσκολους για τα οικονομικά των οικογενειών.
Πιστεύουμε ότι θα αξιοποιήσετε αυτό το δικαίωμα-προνόμιο για τα παιδιά σας. Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε σχετική ενημέρωση και απορία σας.

Ο Υπεύθυνος της Ενισχυτικής
Διευθυντής
Τσιόκος Γεώργιος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...